30 Eylül 2014 Salı

MENZİL ADINA PAYLAŞIMLARIM - Paylaşım Adına Herşey

             MENZİL ADINA PAYLAŞIMLARIM - Paylaşım Adına Herşey

 

Paylaşımda Rızıkda Allahtandır cc.Paylaşım Adına Herşey-atomic02ali

Paylaşım Rızık Allah'tandır...

Menzil Köyü Adına Paylaşımlarım


Menzil Camii





             Lugat manasında MENZİL: Yönümüzü çevirdiğimiz, önümüzdeki gidilebilinen hedefin en son en uc noktasıdır. O noktadan- o çizgiden sonra gidilebilinecek alan, mevki ve  mertebe yoktur. 

           MENZİL sözcüğü ile netde araştırma yapılınca karşımıza bir çok konu ve alan çıkabilir. 
Ben bu makalemde siz okuyucularıma farklı bir Menzilden bahsedeceğim. Büyük Evliyalar diyarı
Allah dostlarının buluştuğu, hayırlara vesile olduğu, ihtiyaç sahibi kulların dağıtılan manevi maddi himmetlerden istifade edebildikleri bir köy Menzil Köyü...  

 

Menzil Köyü Adına Paylaşımlarımı bu makalemle başlatıyorum.

             MENZİL KÖYÜ: İçinde çok büyük ALLAH cc. dostlarının, SADATLARIN ve SEYDA Hz, ABDULBAKİ Hz.(ksv) bulunduğu birbirinden kıymetli SEYİTLERİMİZİN (ksv) bulunduğu her gün bir çok sırların, maneviyatın, feyizin  muhabbetin, bereketin yaşandığı ve birbirinden güzel insanların BİRBİRİNDEN GÜZEL PAYLAŞIMLAR yaptıkları, her gün gittikçe güzelleşen şirin, görünüşte küçük fakat maneviyatta büyük bir köyümüzdür.
            Konumu; Dünya Coğrafyasında, TÜRKİYE-ADIYAMAN ili ve KÂHTA ilçesi NEMRUT DAĞI, GAP PROJESİ sınırları içersinde olan, maddi ve manevi değeri çok yüksek olan bir köyümüzdür.
            Dünyanın dört bir tarafındanda on binlerce ziyaretçi konuklar; turistik gezi, ziyaret, alış veriş, sağlık ve diğer sorunların çözümü, ihtiyaçlarını görüp faydalanma amacıyla gelirler ve maddi manevi ağırlanırlar. BİRBİRİNDEN GÜZEL PAYLAŞIMLARIN HEDEFİ ve MENZİLİ olurlar...




       Menzil Köyü Adına Paylaşımlarımı bu makalemle devam ediyorum.. 

ADIYAMAN Menzil adına paylaşılacak o kadar çok konu o kadar çok güzel ve sırlı olaylar varki...  Paylaşım adına herşey bu Menzil Köyünde var... Kuru kuruya onları dile getirmek mümkün değil. Yaşayarak tadarak anlamak hissetmek lazım.
Her Allah'a gönül vermiş kul mutlaka farkında olarak veya olmayarak bir takım sırlar yaşamıştır veya başkalarının üzerine yaşananlara canlı şahit olmuşlardır.
Allah cc. rızasına uygun hayırlı gayelere, hayırlı hizmetlere ve hayırlı paylaşımlara vesile oluruz inşaallah...
          
Menzil hayranlarının hedefi ALLAH cc. ve en uç noktasıda  ALLAH cc. rızasıdır. Ona ulaşmakdır. Allah cc. rızasından başka (uç nokta) yoktur. Menzilden hep Allah dostları yetişir. Evliyalar diyarı diyede bilinir. Çoğu Allah cc. dostları ve hayranları olan ziyaretçiler dünyanın bir çok ülkesinden akın akın menzile ziyarete geliyorlar. Menzildeki gerçek Allah dostunu ziyaret edip ordaki manevi havayı teneffüs edip istifade etmeye Allah'ın cc. MenzilKöyü üzerinden dağıttığı rahmeti paylaşmaya geliyor insanlar dünyanın dört bir köşesinden. Tabikide ALLAH CC. nin dilediği, izin verdiği ve yardım ettiği kimseler gerçek MENZİLE ulaşabiliyorlar.

Hiç yorum yok: